HTTrack Website Copier
Free software offline browser - FORUM
Subject: Impossible to load with version 3.41.3
Author: Jean Charles DIEDERICHS
Date: 09/16/2007 20:16
 
Before posting, I have made a search without success.

My web browser is IE7. After performing many tries I cannot mirror any http
site.
Find hereafter the log and you will see that the problem could come with the
WIZARD TEST (message:result for wizard link test: 0):

 Thank you to help me:

HTTrack3.41-3+htsswf+htsjava launched on Sun, 16 Sep 2007 20:03:56 at
<http://www.yahoo.fr> +*.png +*.gif +*.jpg +*.css +*.js -ad.doubleclick.net/*
-mime:application/foobar

(winhttrack -qwr2%e0C2%Ps2u1Z%s%uN0%I0p3DaK0H0%kf2A25000%f#f -F "Mozilla/4.5
(compatible; HTTrack 3.0x; Windows 98)" -%F "<!-- Mirrored from %s%s by
HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2007], %s -->" -%l "fr, en, *"
<http://www.yahoo.fr> -O1 "C:\Documents and Settings\JC DIEDERICHS\Mes
documents\CD-FORMADUM\SITE WEB aspiré\O" +*.png +*.gif +*.jpg +*.css +*.js
-ad.doubleclick.net/* -mime:application/foobar )



Information, Warnings and Errors reported for this mirror:

note:	the hts-log.txt file, and hts-cache folder, may contain sensitive
information,

	such as username/password authentication for websites mirrored in this
project

	do not share these files/folders if you want these information to remain
private



20:03:56	Info: 	engine: init

20:03:57	Debug: 	Cache: enabled=2, base=C:\Documents and Settings\JC
DIEDERICHS\Mes documents\CD-FORMADUM\SITE WEB aspiré\O\hts-cache\, ro=0

20:03:57	Debug: 	Cache: size -1

20:03:57	Debug: 	Cache: no cache found in C:\Documents and Settings\JC
DIEDERICHS\Mes documents\CD-FORMADUM\SITE WEB aspiré\O\hts-cache\

20:03:57	Info: 	engine: start

20:03:57	Debug: 	Wait get: primary/primary

20:03:57	Info: 	engine: check-html: primary/primary

20:03:57	Info: 	engine: preprocess-html: primary/primary

20:03:57	Debug: 	scanning file primary/primary (C:/Documents and Settings/JC
DIEDERICHS/Mes documents/CD-FORMADUM/SITE WEB aspiré/O/index.html)..

20:03:57	Debug: 	link detected in html (tag): <http://www.yahoo.fr>

20:03:57	Debug: 	position link check <http://www.yahoo.fr>

20:03:57	Debug: 	build relative link <http://www.yahoo.fr> with primary/primary

20:03:57	Debug: 	built relative link <http://www.yahoo.fr> with primary/primary
-> www.yahoo.fr/

20:03:57	Debug: 	wizard link test at www.yahoo.fr/..

20:03:57	Debug: 	wizard test begins: www.yahoo.fr/

20:03:57	Debug: 	Compare addresses: www.yahoo.fr!=primary

20:03:57	Debug: 	result for wizard link test: 0

20:03:57	Info: 	engine: save-name: local name: www.yahoo.fr/index.html ->
www.yahoo.fr/index.html

20:03:57	Debug: 	Record: www.yahoo.fr/ -> C:/Documents and Settings/JC
DIEDERICHS/Mes documents/CD-FORMADUM/SITE WEB
aspiré/O/www.yahoo.fr/index.html

20:03:57	Debug: 	relative link at www.yahoo.fr build with C:/Documents and
Settings/JC DIEDERICHS/Mes documents/CD-FORMADUM/SITE WEB
aspiré/O/www.yahoo.fr/index.html and C:/Documents and Settings/JC
DIEDERICHS/Mes documents/CD-FORMADUM/SITE WEB aspiré/O/index.html:
www.yahoo.fr/index.html

20:03:57	Debug: 	robots.txt added at www.yahoo.fr

20:03:57	Debug: 	OK, NOTE: www.yahoo.fr/ -> C:/Documents and Settings/JC
DIEDERICHS/Mes documents/CD-FORMADUM/SITE WEB
aspiré/O/www.yahoo.fr/index.html

20:03:57	Debug: 	Wait get: www.yahoo.fr/robots.txt

20:03:57	Error: 	"Connect Error" (-4) after 2 retries at link
www.yahoo.fr/robots.txt (from primary/primary)

20:03:57	Debug: 	Wait get: www.yahoo.fr/

20:03:57	Warning: 	Retry after error -4 (Connect Error) at link www.yahoo.fr/
(from primary/primary)

20:03:57	Debug: 	Wait get: www.yahoo.fr/

20:03:57	Warning: 	Retry after error -4 (Connect Error) at link www.yahoo.fr/
(from primary/primary)

20:03:57	Debug: 	Wait get: www.yahoo.fr/

20:03:58	Error: 	"Connect Error" (-4) after 2 retries at link www.yahoo.fr/
(from primary/primary)

20:03:58	Info: 	No data seems to have been transfered during this session! :
restoring previous one!

20:03:58	Info: 	engine: end

20:03:58	Info: 	engine: free

 
Reply


All articles

Subject Author Date
Impossible to load with version 3.41.3 09/16/2007 20:16
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/17/2007 04:32
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/17/2007 10:17
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/17/2007 10:43
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/17/2007 11:13
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/17/2007 18:35
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/17/2007 19:17
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/17/2007 20:17
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/17/2007 20:46
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/18/2007 14:42
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/18/2007 18:28
Re: Impossible to load with version 3.41.3 09/19/2007 13:41




a

Created with FORUM 2.0.11