HTTrack Website Copier
Free software offline browser - FORUM
Subject: Images not displaying in mirrored site
Author: Neil
Date: 11/26/2021 01:04
 
Hi I'm attempting to copy the site
www.arduino.cc/en/Tutorial/BuiltInExamples.

The resultant ht-log is 

HTTrack3.49-2+htsswf+htsjava launched on Thu, 25 Nov 2021 12:32:05 at
<https://www.arduino.cc/en/Tutorial/BuiltInExamples> +*.css +*.js
-ad.doubleclick.net/* -mime:application/foobar +*.gif +*.jpg +*.jpeg +*.png
+*.tif +*.bmp +*.zip +*.tar +*.tgz +*.gz +*.rar +*.z +*.exe +*.mov +*.mpg
+*.mpeg +*.avi +*.asf +*.mp3 +*.mp2 +*.rm +*.wav +*.vob +*.qt +*.vid +*.ac3
+*.wma +*.wmv

(winhttrack -qw%e0C2%Pns2u1%s%uN0%I0p3DaK0H0%kf2A250000%f#f -F "Mozilla/5.0
(Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:47.0) Gecko/20100101 Firefox/47.0" -%F "<!--
Mirrored from %s%s by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2014], %s -->" -%l
"en, *" <https://www.arduino.cc/en/Tutorial/BuiltInExamples> -O1
"D:\HTTRACK\Test 2" +*.css +*.js -ad.doubleclick.net/*
-mime:application/foobar +*.gif +*.jpg +*.jpeg +*.png +*.tif +*.bmp +*.zip
+*.tar +*.tgz +*.gz +*.rar +*.z +*.exe +*.mov +*.mpg +*.mpeg +*.avi +*.asf
+*.mp3 +*.mp2 +*.rm +*.wav +*.vob +*.qt +*.vid +*.ac3 +*.wma +*.wmv )



Information, Warnings and Errors reported for this mirror:

note:	the hts-log.txt file, and hts-cache folder, may contain sensitive
information,

	such as username/password authentication for websites mirrored in this
project

	do not share these files/folders if you want these information to remain
private



12:32:50	Error: 	"Bad Request" (400) at link
<https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id>= (from
<https://www.arduino.cc/en/Tutorial/BuiltInExamples/>)

12:32:50	Error: 	"Not Found" (404) at link
<https://www.arduino.cc/manifest.webmanifest> (from
<https://www.arduino.cc/en/Tutorial/BuiltInExamples/>)

12:34:19	Error: 	"Not Found" (404) at link
<https://www.arduino.cc/en/Tutorial/BuiltInExamples/AnalogReadSerial/'data:image/png;base64,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>=='
(from <https://www.arduino.cc/en/Tutorial/BuiltInExamples/AnalogReadSerial/>)

I have removed some 280 errors which are identical to the one "not found (404)
shown above.

When I load the mirrored site back into Firefox, the text is displayed but any
images do not display, although the place holders do. For example, for the
page
www.arduino.cc/en/Tutorial/BuiltInExamples/AnalogReadSerial
there are two images but neither displays. A simple copy and paste of the
first image address reveals it to be
<https://www.arduino.cc/wiki/static/7dbfb4b4c090ba1bc52c2a779822b8f9/e17e5/analoginoutserial1_bb.png>
Now if I go to the disk image I can navigate to
D:\HTTRACK\Test
2\www.arduino.cc\wiki\static\7dbfb4b4c090ba1bc52c2a779822b8f9\e17e5
and see the image file located there. The file contains the exact image as
that in the live web page. Given this, I don't understand why the image
doesn't display.

Just to confirm everything, the link address for the image in the mirror site
when displayed in Firefox is
<file:///wiki/static/7dbfb4b4c090ba1bc52c2a779822b8f9/e17e5/analoginoutserial1_bb.png>
That is, almost identical to the address above but with the "D:\HTTRACK\Test
2\www.arduino.cc" part missing. I'm no HTML expert but I assume this is ok and
arises from relative addressing?
So, overall, the mirror site does contain the image file and appears to be
referenced correctly when the mirrored page is loaded into Firefox, yet the
image doesn't appear.

I believe that this issue may have something to do with the "Error: "Not
Found" (404)" line in the hts-log.txt listed above. In this log I believe this
error is associated with the image (photo) example I have just discussed.
There is also another "404" error for the other image on the
"AnalogReadSerial" page. The hts-log.txt (displayed above) address is
exceeding long but I can follow it in the saved mirror folder structure,
albeit the folder names are truncated and the path is truncated. There is no
image file to be found when I follow this folder path.

In summary, HTTrack mirrors all the linked pages for
www.arduino.cc/en/Tutorial/BuiltInExamples
It saves the text and the images of each linked page, but when a mirrored page
is loaded into Firefox only the text is displayed. What am I doing wrong?
 
Reply


All articles

Subject Author Date
Images not displaying in mirrored site

11/26/2021 01:04
Re: Images not displaying in mirrored site

11/27/2021 01:21
Re: Images not displaying in mirrored site

01/01/2022 09:16




a

Created with FORUM 2.0.11